085-7600726

Lekkende schoorsteen

Lekkende schoorsteen nodig?

Lekkende schoorsteen? Wij werken zowel op schuine als platte daken en bieden een 24-uursservice. Alle dakwerkzaamheden worden op professionele wijze opgepakt, zónder overlast. U kunt denken aan reparatie van stormschade, herstel én reparatie van een daklekkage, dakgoot of afvoer.

Het is verstandig om bij dakproblemen een ervaren dakdekkersbedrijf in te schakelen omdat die vakmannen, naast dakinspecties ook daklekkages verhelpen, bijvoorbeeld ook dakgoten bladervrij maken en regenpijpen herstellen.

Voor lekkende schoorsteen belt u deze nacht 085-7600726! Wij staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

Lekkende schoorsteen. Wat kost dat?

Wij werken uitsluitend met professionele dakdekkers die met de nieuwste technologie werken om uw probleem te verhelpen. Door voor ons te kiezen en met professionals te werken is de kans op verdere problemen minimaal. Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw dakreparatie vaak meteen uitvoeren. Bij calamiteiten wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Bel nu vrijblijvend!

Bent u toe aan een nieuwe dakbedekking? Of bent heeft u dringend een dakdekker nodig voor een dakreparatie? Ook voor een offerte en/of advies kunt u ons bereiken via onderstaand servicenummer. Wij zijn dag en nacht bereiken. Bel direct 085-7600726. U heeft deze nacht een adequate oplossing!

Lekkende schoorsteen? Wij helpen u dag en nacht!

Vraag of offerte voor lekkende schoorsteen nodig? Bel deze nacht nog!

085-7600726